Trine Kandborg

Trine Kandborg

Stand nr. 16

Maleri
Trine Kandborg

Grejs Bakke 8

7100 VejleTel.: 2618 2373

trine@kandborg.dk

www.trinekandborg.com

Facebook: KunstFraGrejsdalen
Her males med stor kærlighed til kunsten og kunsthistorien. Når malingen bliver lagt på det rene lærred, starter eventyret for mig, for nu kan alt ske. Der bliver spartlet, laseret, ridset, trukket maling af, lagt på igen, så det til sidst danner den helhed jeg gerne vil have. Mange af mine værker kan godt have over 10 lag, før jeg er tilfreds. Her eksperimenteres og arbejdes med akryl, olie, tusch, kul, rust, pigment, ink - Ja, alt hvad der kan give lysfast farve.

 

 

Kunstnerens tanker

 

Alle mennesker har brug for at føle sig værdifuld og være noget helt specielt. Vi har igennem de sidste årtier været meget bevidste om at have individualismen med i opdragelsen. Men kan vi alle være noget helt specielt, og samtidig forblive stærke som samfund?

 

Igennem årene som kunstner har jeg været meget optaget af det individuelle og menneskets ansigtsudtryk. Det optager mig stadig, men dit ansigtsudtryk er afhængig af at andre ser dig. For hvis du ikke bliver set, er der ingen grund til at vise den stemning du er i. En utrolig basal kommunikation, men det virker. Både i mine abstrakte malerier og mine efterhånden udviskede og slørede portrætmalerier vil jeg gerne afspejle en skildring af at samvirke, indbyrdes afhængighed og hensyntagen til hinanden er et kæmpe hit for menneskets personlige succes.Eksempler på værker

Half Hidden

Half Hidden

Adresse:

Domus, Ved Sønderåen 1

7100 Vejle

Facebook

Email

Copyright @ Alle rettigheder forbeholdes